ÎNCĂLZITOARE

Încălzitoarele sunt un lucru indispensabil pentru o casă, oficiu, garaj care vă va permite să asigurați o temperatură confortabilă atunci când este necesar. Principalul avantaj al încălzitorului este viteza și disponibilitatea obținerii căldurii dorite.Există multe tipuri de dispozitive de încălzire. Aceste dispozitive diferă în ceea ce privește datele tehnice, designul și metoda de acțiune.​Principalele tipuri de încălzitoare electrice:
Ventilatoare de aer cald .
Încălzitoare de uz casnic cu ulei sub formă de radiatoare.
Convectoare electrice.
Cuarț
Ventilator termic își îndeplinește sarcina principală, pentru a încălzi rapid camera, cu ajutorul unui încălzitor închis într-o carcasă din plastic și a unui ventilator care circulă aerul. Multe dispozitive sunt echipate cu un mecanism rotativ, care vă permite să comutați puterea și temperatura.
În încălzitoarele de ulei, o spirală electrică încălzește un ulei mineral special. Cu cât încălzitorul are mai multe secțiuni, cu atât este mai puternic.Încălzirea constantă a camerei.Absența mirosurilor străine.Conservarea pe termen lung a căldurii după oprire.Nivel scăzut de zgomot.
Principiul de funcționare al unui încălzitor cu convector este destul de simplu: aerul trece prin încălzitor și se ridică, deplasând straturile reci.Eco-friendly.Ignifug.Nu usucă aerul.Tăcut.
Încălzitorul de cuarț, spre deosebire de alte tipuri de dispozitive, încălzește rapid și eficient obiectele pe care cad razele sale, nu încălzesc aerul, ci obiectele din jur: podeaua, pereții, tablourile, dulapurile și chiar oamenii. Un astfel de dispozitiv este ideal pentru un spațiu deschis.Economic.Tăcut.Potrivit pentru încălzirea în aer liber-pe verandă,  sau pe terasă.Construcția simplă și durabilă nu necesită întreținere serioasă și va dura mult timp.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support