LED PANOURI

Fabricarea și punerea în funcțiune a LED panoului la comanda.

O persoană percepe și își amintește mai bine obiectele dinamice luminoase. Informațiile plasate pe LED panou sunt întotdeauna interesante de citit până la sfârșit. De aceea, „rînd de alergare” este cea mai eficientă tehnică de publicitate și oferă cel mai bun rezultat. Aceasta este cea mai rapidă și populară metodă de a furniza informații către consumator. LED panou poate afișa text, fotografii, orice informații sau mesaje (jpg, bmp, gif, tif, png, doc, rtf, xls, txt).

Firma „TINA” SRL vă propune să producă și să pună în funcțiune următoarele tipuri de LED panou conform comenzii Dvs:

- LED panou „rînd de alergare de formă dreptunghiulară de diferite dimensiuni; unilateral sau dublu; pentru spații interioare sau exterioare; Culoare LED: alb, roșu, albastru, verde, plin de culoare; conexiune – com-port; suporturi de perete sau tavan; cablu pentru conectarea la un calculator; software; senzor de temperatura; capacitatea de a programa, reprograma; Tensiune: 220V / 50Hz.

- LED panou „cruce pentru farmacii”de diferite dimensiuni; unilateral sau dublu; pentru spații interioare sau exterioare; Culoare LED: alb, roșu, albastru, verde, plin de culoare; conexiune – com-port; suporturi de perete sau tavan; cablu pentru conectarea la un calculator; software; senzor de temperatura; capacitatea de a programa, reprograma; Tensiune: 220V / 50Hz.

- LED panou pentru casele de schimb valutar, benzinarii etc. de diferite dimensiuni; unilateral sau dublu; pentru spații interioare sau exterioare; Culoare LED: alb, roșu, albastru, verde, plin de culoare; conexiune – com-port; suporturi de perete sau tavan; cablu pentru conectarea la un calculator; software; senzor de temperatura; capacitatea de a programa, reprograma; Tensiune: 220V / 50Hz.

Pentru informații despre posibilitatea efectuării comenzii și calcularea devizului intregului proiect vă rugăm să sunați la numerele de telefon:

- 069102795 Alexandr

- 069114476 Igor

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support