TEHNICĂ DE BUCĂTĂRIE

Micile electrocasnice pentru bucătărie pot transforma viața de zi cu zi într-o adevărată sărbătoare: ce ar putea fi mai bine decât să începi o zi de lucru cu un pahar de suc proaspăt stors, o ceașcă de cafea parfumată,  o vafe proaspăt parfumate, un fierbinte sandviș de mâncat. Ea va ajuta, de asemenea, la rezolvarea unor sarcini culinare atât de complexe, cum ar fi gătit mâncăruri la grătar,  kebab, aluat sau iaurt.
Tocători, blendere, mașini de tocat carne,choppers- vor ajuta la prepararea unui piure sănătos, la tocat legumele, fructele și fructele de pădure, precum și la prepararea rapidă a cărnii tocate pentru chiftele, găluște și plăcinte.
Multifierbător și aparat de gătit cu aburi vor ajuta la păstrarea tuturor vitaminelor din produse, la pregătirea meselor dietetice sănătoase. Un astfel de dispozitiv poate înlocui o tigaie, un aragaz de orez, o oală sub presiune, un grătar și un cuptor.
Prăjitoarele de pâine și aparatele pentru sandvișuri vă vor oferi pâine prăjită crocantă și chifle roșii pentru micul dejun, încălziți produse de patiserie și pregătiți sandvișuri calde.
Și totuși, poate, va fi dificil să faci fără mixer, fierbător electric, cântare de bucătărie, râșniță de cafea, aparat de iaurt, feliător și multe alte dispozitive concepute pentru a facilita foarte mult munca unei femei în bucătărie. Dar, va fi deja alegerea dvs. Alegeți setul dvs. de electrocasnice pentru bucătărie - răsfoiți catalogul de produse.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support