Generator de aburi pentru călcat First FA-5646-2, 3000 W, 160 g/min, 1500 ml

Code: 005646-2

product Category: FIERE DE CĂLCAT


Manufacturer: FIRST

2 290 MDL

Fier de călcat cu generator de abur First FA-5646-2   Cu stația noastră de călcat cu abur obțineți soluția potrivită pentru o călcare eficientă. Cazanul din oțel inoxidabil de 8 bar asigură o producție rapidă de abur și o îndreptare ușoară. Datorită ajustării în trei etape a cantității de abur și vitezei de până la 160 g/min, puteți personaliza performanța individual.
În plus, stația noastră de călcat cu abur are o explozie impresionantă de abur (5 g de abur pe cursă) pentru a îndepărta instantaneu chiar și cele mai încăpățânate cute. Intervalul de temperatură reglabil de la 145°C la 160°C vă permite să călcați în siguranță o varietate de țesături, de la materiale delicate la țesături durabile - hainele dumneavoastră sunt în siguranță. Talpile din ceramică oferă rezultate optime de călcat pentru o varietate de țesături.
Datorită funcției anti-picurare, nu vor mai fi picături iritante pe hainele tale. Detartrarea cazanului este ușoară și economisește timp datorită accesului direct.

Cu caracteristica verticală de abur, puteți reîmprospăta cu ușurință hainele agățate și puteți elimina ridurile fără a fi nevoie de o masă de călcat.
Butoanele intuitive și afișajul clar facilitează operarea. Pentru un plus de siguranță, generatorul de abur este echipat cu o funcție de oprire automată. Se oprește automat când nu este utilizat. Rezervorul de apă detașabil cu o capacitate de 1,5 litri este suficient pentru călcarea unor volume mari. Designul detașabil facilitează umplerea și curățarea rezervorului. Încuietoarea de transport și compartimentul practic pentru cabluri fac, de asemenea, depozitarea și transportul ușor.
Statie de calcat cu abur 1,5 l | 8 bari
Oprire automată
Cantitate de abur reglabilă și alimentare continuă cu abur
Interval de temperatură reglabil de la 145°C la 160°C
Funcție anti-picurare
Rezervor de apă cu o capacitate de 1,5 litri.
Aburire verticală
Dimensiuni [cm]: L: 23 x H: 30 x A: 41
Consum de energie [W]: 2520
Funcție de călcat uscat: Da
Greutate [kg]: 4,8
Producător - TM First (Austria).
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support